fbpx

Efectul tehnologiei moderne in producerea unei feronerii flexibile se vede cel mai bine atunci cand aveti in utilizare canate cu deschidere oscilanta. Aici vorbim despre o miscare limitata a canatului care se va realiza prin inclinarea acestuia in plan vertical fata de tocaria ferestrei.

Pratic, canatul se va departa cativa centimetri fata de partea superioara a tocariei, ramanand insa in pozitie semi-inchisa de la jumatatea inaltimii sale si pana la baza.

La acest tip de deschidere nu exista varianta intermediara, manevrarea fiind fie deschis complet, fie inchis. Este o varianta de deschidere eficienta si sigura cand se doreste aerisirea incaperilor pe timp rece si ploios.

Aportul de aer nu va fi atat de incisiv, insa suficient incat sa se aeriseasca spatiul. Apa provenita din ploi este impiedicata in mare masura sa patrunda spre pervazul interior al ferestrei.

Mai mult, canatul oscilant impiedica patrunderea ilegala in incaperi dinspre exterior si simultan va proteja la interior copiii mici sa escaladeze pervazul. Pentru curatarea tocariei si a sticlei este necesara o interventie dinpre exterior.

Leave a comment

Apel WhatsApp