fbpx

Aceste canate sunt in fapt ochiuri de fereastra fara posibilitate de a fi manevrate, insa vor oferi ceea ce se numeste o deschidere fixa in legatura cu gradul de iluminare naturala.

Chiar daca nu sunt mobile exista un avantaj major pentru a le solicita in sensul ca vor asigura un surplus de iluminare. Motivul sta in faptul ca rama unui canat mobil acopera perimetral intr-un procent de cel putin 10% spatiul ce ramane pentru pachetul cu sticla termopan.

Ca atare prin eliminarea profilelor necesare canatului va rezulta un spatiu vitrat mai mare prin care cantitatea de lumina naturala va fi superioara. Aceste canate fixe pot fi intercalate intre alte canate mobile, sau pot fi de sine statatoare in cadrul unei tocarii cu sticla termoizolanta.

Cea mai convenabila utilizare pentru o descidere fixa este in spatii asociate cu spatiul scarilor unei cladiri, ori in zone unde se urmareste blocarea accesului persoanalor in ambele sensuri fata de incaperea respectiva. Estimati corect daca veti folosi o deschidere fixa de fereastra pentru ca intretinerea sa se va face exclusiv prin acces dinspre exterior.

Leave a comment

Apel WhatsApp