fbpx
Modele de jaluzele interioare

Jaluzele Verticale / Orizontale

Jaluzelele verticale

O modalitate eleganta si practica de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau locului de munca.

Avantaje :
 • – elegante, intr-o gama incredibila de texturi si nuante, potrivite in orice interior;
  – usor de masurat si de montat; foarte usoare, fiabile si usor de exploatat;
  – accesibile la pret.
Alcatuire :
 • Sina (garnisa)
  Confectionata din profil de aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, de culoare alba. In sina sunt sunt montate sistemele de rotire si de tragere.
  Lamelele textile
  Confectionate din material textil impregnat cu aspect de matase, metalizate ori opace sau semitransparente,cu diverse destinatii practice si estetice. Materialul textil este tratat antistatic si antibacterian si poate fi ignifugat la comanda;
  Dimensiuni lamele: 127mm
  Gama diversificata: peste 150 de culori, tipuri de material si texturi.
 • Actionarea:

  Actionarea se face separat pentru rotire (cu ajutorul unui lantisor )si pentru culisare (cu ajutorul unui snur bicolor).

  Modalitati de fixare:

  – in tavan;
  – pe perete;
  – in golul ferestrei;
  Fixarea pe tavan este foarte simpla si se realizeaza cu ajutorul clemelor de fixare;
  Fixarea pe perete implica folosirea consolelor fixe sau reglabile.
  Dimensiuni console:
  – consola fixa, dimensiune 10 cm;
  – consola reglabila cu reglajul de la 10 la 20 cm;

Calculator preturi

Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu o modalitate eleganta si practica de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau locului de munca .

Jaluzelele orizontale din aluminiu indeplinesc o caracteristica importanta si anume, atunci cand se deschide geamul (in pozitia batant) ele raman drepte daca se vor achizitiona cu sistem de fixare si in partea de jos.

Actionare

 • Actionarea se face cu ajutorul firelor textile care pot ridica sau cobori in pozitia dorita si a tijei de rotire a lamelelor in pozitia de inchis si deschis.

  Cele doua tipuri de actionare sunt gupate si pot si aplasate in partea stanga sau dreapta a jaluzelei in functie de preferinta.

 

 • Firma noastra va ofera jaluzele orizontale de 16 si 25  mm in diferite culori, chiar si cu culori interpuse.Jaluzelele orizontale din aluminiu raman intotdeauna o constanta in domeniul decoratiunilor interioare. Probabil, pentru ca sunt usor de intretinut, practice si estetice.
  Acestea sunt foarte rezistente si flexibile. Sunt potrivite mai ales pentru amenajarea birourilor.

Montaj

 • Jaluzele orizontale se pot monta pe tamplarie intre baghete ,acest sistem fiind denumit ca jaluzele incadrate sau peste baghete in functie de preferinta ca si latime ,fiind denumit ca montaj aplicat.

  Marcaţi locul unde se vor monta sistemele de prindere a jaluzelei clemele de prindere a jaluzelei, trebuiesc instalate la aceeaşi distanţă de cele doua margini ale ferestrei astfel încât în momentul în care se prinde bagheta de sus mecanismul de acţionare al jaluzelei să nu fie incomodat de clemele de fixare.

  Fixarea jaluzelelor de tamplaria pvc sau lemn se va face cu suruburi speciale care se vor gasi in pachetul cu jaluzele ca si chit de montaj.

Calcultor preturi
welcome to chrimson

Cost Calculator

Apel WhatsApp